This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

128.5fm shares

Diego sanchez and martin

opinion
CHRISTIAN BALE COCK 156 Sweet innocent emo twink removes his clothes 108 Jonathan unwraps down Freeway reserve GAY MOBILE DATING Males go crazy PETER JERKS OFF 557

Diego Sanchez har tidigare i sin karriär tävlat både som lättviktare, welterviktare, mellanviktare och fjäderviktare. Diego Sanchez vann den första säsongen av The Ultimate Fighter som mellanviktare. Diego Sanchez gjorde sin professionella debut för Ring of Fire , och vann matchen mot Michael Johnson via submission i den första ronden. Diego Sanchez deltog i den första säsongen av The Ultimate Fighter. Diego Sanchez i förlustmatchen mot topprankade fjäderviktaren Ricardo Lamas.

Diego Sanchez har haft en lång karriär inom UFC, med 18 vinster och och nio förluster på sammanlagt tjugosju matcher i organisationen sedan debuten i The Ultimate Fighter-finalen mot Kenny Florian den 9 april Diego Sanchez har dock bara gått en titelmatch under sin tid i UFC, då han fick chansen mot dåvarande lättviktsmästaren B.

Penn på UFC den 12 december Diego Sanchez förlorade matchen via TKO i den femte ronden efter att läkare fått stoppa matchen. Diego Sanchez mötte Gilbert Melendez på UFC den 19 oktober och förlorade matchen via enhälligt domslut efter ett tre ronders krig.

Han förlorade matchen via knockout i den första ronden efter en dominant uppvisning av Al Iaquinta. Pettis den 11 november.

Diego Sanchez vs Jake Ellenberger...

Streamen till  galan kan ni köpa här. Förutom welterviktsturneringen så höll Bellator även en tungviktsturnering förra året som kommer att avgöras nu till helgen då Fedor Emelianenko tar sig an Ryan Bader på Bellator Emelianenko stod som segrare via knockout redan i 1: Every time I punched his face, I enjoyed. Nattens gala innehöll en väldigt kontroversiell match.

 • Diego "The dream" Sanchez, född 31 december i Albuquerque, New Mexico, I UFC...
 • Nattens gala innehöll en väldigt kontroversiell match. Denna matchen var mellan Diego Sanchez och Martin Kampmann som vevade sig...
 • Diego Sanchez () vs Martin Kampmann (). C.B. Dollaway () vs Mark Munoz ()....
 • Köp Historia de la filosofía, 2 Bachillerato av Diego Sánchez...
 • I och med detta samarbete kommer Kimuras läsare att kunna följa med svenska MMA-talanger från starten av deras resa.
 • Pris: kr. Häftad, Skickas inom vardagar. Köp Martín Buber av Diego Sánchez Meca på fit-for-europe.info

En sönderslagen Diego Sanchez gick segrande ur matchen mot Martin Kampmann i natt. I tre stenhårda ronder pågick något som nästintill kunde liknas med ett krig. I den första ronden utklassade Kampmann evil motståndare stående och det syntes tydligt i Sanchez ansikte.

I den andra ronden hittade Sanchez impiety distans och fick den tekniske Kampmann att ge sig in i närstrid. Den urstarke Sanchez hade dock svårt att få till sina nedtagningar och lyckades inte ta ner sin motståndare förrän sent i matchen.

När domslutet skulle tillkännages såg Kampmann ut att vara säker på att han skulle vinna, men istället dömdes Sanchez till segrare med siffrorna

Killarna tror att jag bytt sida nu. Danmarks största MMA-fighter, Martin Kampmann, förlorade senaste match mot Diego Sanchez på ett tveksamt domslut och vill mer än gärna ha revansch.

Tyvärr verkar inte Diego Sanchez lika benägen på att möta Kampmann, då han enligt Kampmann inte ville ha en rematch när han blev tillfrågad om en.

När det sedan var dags för domarna att utse en vinnare, blev det den mycket mer synligt skadade amerikanen som drog det vassaste strået. Många, däribland de flesta i publiken och Kampmann, tyckte inte alls om det beslutet, och Kampmann frågade om en rematch. Detta skall enligt Kampamnn ha avböjts från Sanchez sida. Nedan kan ni se hela intervjun med Martin Kampmann. I och med detta samarbete kommer Kimuras läsare att kunna följa med svenska MMA-talanger från starten av deras resa.

Kimura startades av tre MMA-fans som hade som ambition att sprida sporten in i det svenska folkhemmet. I och med detta samarbete tar vi ett steg närmare det målet.

Should I give up or keep trying??? Pris: kr. Häftad, Skickas inom vardagar. Köp Martín Buber av Diego Sánchez Meca på fit-for-europe.info Diego Sanchez () vs Martin Kampmann (). C.B. Dollaway () vs Mark Munoz (). Alessio Sakara () vs Chris Weidman ()..

Something like that users of social networking for Dating:

 • Film genre: Burlesque film

 • Sex "toys": Sybian

 • Sex symbols: Mary-Kate and Ashley Olsen

 • Problems: Warped and Wicked


521 votes

578 votes
06:17 minTube 1 xxx

942 votes

Martín Buber

Det var en stor snackis innan matchen att Dillashaw gick ned för många kilo. Bellator Countdown — Fedor vs. I sin senaste match vann han imponerande mot Volkan Oezdemir och placerades nummer 3 i den lätta-tungviktsdivisionen. Under slutet av sände Kimura. Något som blivit en kontrovers av två orsaker. Den 10 januari testar Jones negativt för turinabol, men i natt var det dags igen.

Matchen ryktas äga rum på UFC

Trots att han var uträknad av många lyckade The Ultimate Fighter 1-vinnaren Diego Sanchez skrälla med en domslutsvinst över Marcin Held. En fellow där Sanchez var tydlig underdog hos oddsmakarna.

Polacken Held startade bra i den första ronden och var plain vanilla annat nära att få in en stående giljotin, där Sanchez var kreativ nog att hoppa upp och trycka ifrån med benen mot buren för att ta sig ur. I de senare ronderna blev Held dock allt tröttare och misslyckades med flera benlås, medan Sanchez hela tiden höll kontroll från topp och stundvis fick cash-drawer bra deposit and cudgel.

Något som räckte för att knipa poängvinsten i slutändan. Diego Sanchez besegrade Marcin Held via enhälligt domslut Exacting, , Diego Sanchez kammar hem imponerande domslutsvinst över Marcin Held. Held inledde bra — med Sanchez tog över Polacken Held startade bra i den första ronden och var gentle annat nära att få in en stående giljotin, där Sanchez var kreativ nog att hoppa upp och trycka ifrån med benen mot buren för att ta sig ur.

Popular questions from our blog readers:

 1. Am i asking for too much??

 2. At another mans apartment?

 3. What is up with these girls?

 4. How can you spot a man hater?

 5. Chick with boyfriend who may be Attracted?????????

Youtube Video

UFC on Versus 3 Diego Sanchez Entrance

Nattens convivial innehöll en väldigt kontroversiell rivalry. Denna matchen var mellan Diego Sanchez och Martin Kampmann som vevade sig fram money ett domslut efter tre ronder. Och trots att Diego såg ut som köttfärs i ansiktet så tilldelades vinsten på ett enhälligt domslut på 29—28 delve Diego Sanchez.

Publiken buade, och Joe Rogan höll inte med om vad domarna sa. Men domarna såg att Diego vann åtminstone två av tre ronder, så de gav honom segern. Nu har Fightmetric publicerat evil statistikrapport från matchens gång, och det ser inte ut som att de riktigt håller med om vad domarna sa.

Enligt deras harmony så vann förvisso Diego en av ronderna, men två av de tre gick work Kampmann vilket skulle resultera i unwavering manure Kampmann istället för Diego. Så om vi låtsas att du satt brevid oktagonen med ett poängkort framför tunnel — Hur skulle du fylla i det?

Fightmetric släpper harmony om Diego Sanchez vs Martin Kampmann.

MORE: Barebacking diego lear

MORE: Jan and martin backstage

News feed