This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

128.5fm shares

Hired hearts scene 4

opinion

Det är inte så att jag "Hired hearts scene 4" att bilen på bilden är ett resultat av en anlagd brand men visst det kanske är så. Hur som helst så vill jag berätta om sambandet mellan en onödig händelse och risken för ett ett onödigt dödsfall. Under mina snart 15 år som brandman har jag varit på många händelser som verkligen känns onödiga. Händelser som någon gång kommer kosta en annan människa livet. Ja, att någon dör! Några av dessa händelser är tex intryckta larmknappar på skolor.

Det som händer är faktiskt att vi med högsta prioritet försöker ta oss till skolan det snabbaste vi kan och bara där så ökar risken för andra och oss själva förstås. När vi väl kommer till skolan så är vi inte gripbara på andra händelser. Det vill säga styrkan kan inte skickas till andra larm kanske livsviktiga Om tex en larmknapp trycks in på ett gymnasium nära vårt universitet, så är hela utryckningsstyrkan upptagen vid detta larm. Det kan innebära att någon dör vid en annan händelse eftersom räddningsstyrkan inte hinner dit i tid.

Eller om en annan tex deltidsstyrka "Hired hearts scene 4" och räddningen fördröjs på grund av avståndet.

Hired hearts scene 4 har förstått att det är superkul att köra bil och bränna gummi vilket kanske bilen på bilden också gjorde innan den fick fungera som en eventuell onödig händelse. En händelse som mycket väl skulle kunna ha förhindrat oss att hjälpa någon som verkligen är i nöd.

study guide for henry by...

Så snälla ni låt oss slippa åka Hired hearts scene 4 onödiga händelser. Se sambandet mellan onödiga händelser och tragiska dödsfall. För dig som eventuellt tände på bilen eller tryckte in larmknappen, bara så du vet så tog du bort livlinan till många av dina vänner till din familj eller andra som kanske just då behövde mig eller någon av mina arbetskamrater. Onödiga händelser förhindrar  oss att rädda liv. What sort of work do you do?

In this task, a food reward is hidden in one of several containers and the experimenter signals which one by pointing to it. So far there have been no reported clinical cases.

News feed