This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

128.5fm shares

Gimme dat booty

opinion

Hur skall en bra röv vara? Det dyker ständigt upp trådar av killar som har komplex för sina bakdelar. Så nu jäklar skall vi göra saken klar en gång för Gimme dat booty Beskriv, med minst 30 ord, hur en bra mansröv skall vara.

Inga platta skejtar rövar inte: D När blev du en tjej? Själv är jag mäkta nöjd med min som lär vara en korsning av äppelstjärt och negerröv: Fast och fin, inte sladdrig.

En muskelrumpa är härligt att klämma på: Ungefär hur stor fettprocent är optimalt? Vad är bäst; stor men lite mjuk eller liten och stenhård? Många damer som gillar den varianten faktiskt.

Jag skall inte påstå att jag är någon expert på damer, som vår käre Kwon, men det intrycket har jag också fått. Hur är det med sk. En röv som sitter på en bra kille Gimme dat booty en bra röv.

Annars borde också det omvända gälla, att om röven är bra så är också killen bra. Då måste man även vara en dålig människa ifall man har en dålig röv. Tycker du verkligen det är bra att dömma människor sådär, utefter deras rövar? Nä, nu är du alldeles för "Gimme dat booty" Killen måste ha en rumpa för det första.

Inte något som finns innanför byxan och som knappt putar ut. Min sambo börjar få en liten rund och sexig stjärt i sina poseringsbyxor, men själv trivs han itne i dem direkt. Är väl egentligen få tjejer som bryr sig över hur röven ser ut?

Gimme Dat Mutter Musik Video...

En röv är en bra röv - i löpartights: Den ska sitta på en matchande kropp. Det är tråkigt att begränsa sig till ett utseende. Om Pelle är en man och har blå byxor, ger det då att alla Gimme dat booty bär blå byxor är män?

Menar du att någon med kvinnliga könsattribut inte kan vara en man eller att alla med manliga är män? Konformism är inte samma sak som att begränsa sig till ett utseende? L ifrån Pirres konto. En bra röv skall givetvis ha formats efter tals djupa böj volymen skall givetvis ligga i djupled och inte i bredd. Jag tror du har fel på den punkten. Är inte bredden viktigt också, förutsatt att den utgörs av kvalitetsmassa?

Lite som biceps kanske. Man vill ju inte bara ha en brutal peak utan också lite längd och bredd. Tyvärr Gimme dat booty bred röfv sabbar symmetrin.

D Låt mej tillägga: Du inser att du får oss att spana på killrumpor? Första ser ju helt vanskapt ut, undra vad som gör att kroppen lagrar fettet så där knepigt, han har ju verkligen pinnar till ben. Gimme dat booty var inte snygg heller, kan tänka mig att det finns en hel del tjejrumpor som ser ut så också? Det trodde jag inte om dig Jag gillar inte stora så mycket.

Min rumpa skall vara störst. Inte så stor att den blir formlös, men med tillräckligt med plats för båda händerna. Inte så Gimme dat booty att man inte kan knåda och massera men inte så mjuk att fingarna försvinner ner heller.

Och det är en fördel om den ser bra ut i jeans. Vältränade ben inunder framhäver en klämvänlig rumpa, skapar symmetri som är trevlig och inbjuder till mer kläm. Klart tjejer tittar på snygga rumpor, det vore ohederligt att påstå annat.

Barebacked hunk spermed

Hardcore White Gay Felched Sperm...

Intimate gay porn

YouPorn is the largest Creampie...

Sexy polynesian guys

inner forearm tattoos for guys,...

News feed