This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

128.5fm shares

Chad hunt movies

opinion

Han tillhör världens mest kända nu levande skådespelare och är tillsammans med Tom Hanks den ende manlige skådespelare som varit med i filmer som omsatt mer än miljoner dollar fler än sju gånger. Cruise har Oscar -nominerats vid tre tillfällen, för Född Chad hunt movies fjärde juliför Jerry Maguire och år Magnoliamen har hittills inte vunnit någon.

Han har dock erhållit tre Golden Globe -pris för samma filmer. Han har tre systrar. Vid fjorton års ålder började Cruise läsa till katolsk präst för franciskanernamen hoppade av efter ett år. År tog han pilotcertifikat.

Cruise har varit gift med tre kvinnor. Den 9 maj gifte sig han sig med skådespelaren Mimi Rogers skilda Den 24 december gifte Chad hunt movies sig med Nicole Kidmanmed vilken han har två adopterade barn.

Cruise och Kidman skilde sig Därefter följde ett förhållande med spanjorskan Penélope Cruzvilket tog slut Den 18 november gifte sig Cruise med amerikanska skådespelaren Katie Holmes. Med henne har han dottern Suri, som föddes 18 april Den 28 juni offentliggjordes att paret ansökt om skilsmässa. Tidningen New York Times beskrev händelsen som att Tom Cruise "jumped around the set, hopped onto a couch, fell rapturously to one knee and repeatedly professed his love for his new girlfriend".

Holmes och Cruise gifte sig i ett talsslott i Italien. Bröllopskyssen var Chad hunt movies lång att några av gästerna slutligen ropade "stopp, stopp! Cruise är scientologoch blev involverad i scientologi Många kontroverser har följt hans uttalanden kring och starka försvar av scientologin.

Under Cruises äktenskap med Nicole Kidmanutstod paret mycket offentliga spekulationer om deras sexliv och rykten om att Cruise var homosexuell. Årstämde han framgångsrikt Daily Expressen brittisk tabloid som påstod att hans äktenskap med Kidman var en bluff utformad för att täcka upp Cruises homosexualitet. I majinlämnade han en stämningsansökan mot gayporrskådespelaren Chad Slater. Slater hade påstått med att berätta för kändisbladet Actustar att han hade varit involverad i en affär med Cruise.

Navigeringsmeny

Detta påstående nekades starkt av Cruise, [ 4 ] och i augustivar Chad hunt movies beordrad att betala 10 miljoner dollar till Cruise i skadestånd efter att Slater förklarade att han inte hade råd att försvara sig mot stämningsansökan. Cruise stämde också Bold Magazine-utgivaren Michael Davis, som påstod men bekräftade Chad hunt movies att han hade en video som skulle visa sig att Cruise var homosexuell. Stämningsansökan släpptes i utbyte mot ett offentligt uttalande från Davis att videon inte var av Cruise, och att Cruise var heterosexuell.

Tom Cruise Tom Cruise Hämtad från " https: Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik.

På andra projekt Commons. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens.

News feed