This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

128.5fm shares

Now is their time to shine

opinion

Välj en läppenna i en mörkare och modigare nyans än du vanligtvis bär, fyll i läppkonturerna och måla sedan över hela läpparna. Framhäv sedan den djupa färgen maximalt med hjälp av ett högglansigt gloss. Lägg en lätt foundation som ger en naturlig finish på huden, och blanda gärna i några droppar flytande highlighter för en diskret men effektfull lyster.

Lägg också lite av den flytande highlightern i de inre ögonvrårna för att pigga upp Now is their time to shine, innan du framhäver ögonen med en rosaskimrande ögonskugga. Glöm inte att grunda med en ögonskuggeprimer över hela ögonlocken, så håller din look även om partyt fortsätter ända in på morgontimmarna.

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde. Det verkar som att din webbläsare inte har JavaScript aktiverat, vilket behövs för att använda den här webbsidan.

Köp Time To Shine av...

Start Inspiration Makeup Look: Now is your time to shine. Det är är någon gång på året då du verkligen inte ska spara på skimmer och glans i makeupen är det självklart till jul och nyår!

Nu kan alla bära lyxiga läppstift från Balmain Intervju. Balmain, med chefsdesignern Olivier Rousteing i spetsen, klär kändisvärlden i sina exklusiva och glamourösa plagg. Nu kan du också bära Balmain — på läpparna! Tillsammans med L´Oréal Paris har Balmain tagit fram en exklusiv kollektion läppstift. Det finns många makeupmyter. Att alla passar i rött läppstift är dock inte en av dem.

News feed