This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

128.5fm shares

Easy chair

opinion

Äntligen får vi presentera vårens stora nyhet - Easy Chair. Asketisk i sitt uttryck, komfortabel i sin känsla. Enkelheten i vår nya Easy Chair är ett resultat av finsnickeri på hög nivå, skapat av utvalda Easy chair.

Sökresultat. Din sökning på easy...

En sadelgjord av lin bär en sittdyna av hästsvanstagel och ryggkudde av sjöfågelfjäder, båda i fodral av Easy chair Tärnsjöläder. Ingen stol, mer som i naturen, med den förfinade enkelheten - zen.

Arbetsnamn för stolen jag längtade till blev Zazen - sittande meditation. Man sitter inte i en stol utan i rummet, som fritt i luften, Nirvan Richter, formgivare Den lätta formen gör att Easy chair snabbt hittar sin plats i Easy chair. Att placera två bredvid varandra är extra vackert.

Många av Norrgavels möbler har generiska namn, men vad är detta? Mer än en stol, men Fåtölj är alldeles för stoppat… så vi tog engelskan till hjälp och det blev Easy Chair. Trästativ i massiv ek som ytbehandlas med olja, vitolja eller svart bets Sits: Norrgavels förvaringsserier Massiv och Opal presenterar i år en ny skepnad där kvaliteten når in i minsta detalj.

Easy chair Ek vitolja Klädsel...

Med limmade och inpassade lådor, nästintill kvistfri björk i hela längder, samt ytor målade med äkta "Easy chair." Serien ger dig även möjlighet att utforma din egen möbel.

News feed