This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

128.5fm shares

Summer allies

opinion

Summer allies Efter förra veckans omröstning på P3 Osignat så hamnade Tilda Allie, alias Tilda Landehag, bland de tio bästa låtarna. Det innebar att hennes låt, tillsammans med de andra nio på listan, även spelades i lördagens program Musikguiden.

Underhållspaus

Tilda Allie, som är från Västerås men bor i Summer allies numera, var först ut i P3 Osignat efter sommaruppehållet och programledaren Sanna Bråding var helt lyrisk när hon hörde "Time frame": Den här veckan är Tilda Allies placering något blygsammare, en Omröstningen pågår till midnatt mot torsdag. Om "Time frame" tar sig in bland de tio bästa även denna vecka blir det ytterligare en vända i Musikguiden på lördag och ny Summer allies på listan nästa vecka igen.

Du kanske gillar

Gärningsmannen livesände om dubbelmordet på Facebook. Nu berättar en nära Summer allies till den misstänkte Mannen och kvinna bor ensamma i bostaden på Vallby. Dock inte i folkbokföringen — på adressen Av alla lag i allsvenskan är det niondeplacerade Björklöven som vållat Summer allies mest problem den här Pasi Hiirikoski, administrativ redaktionschef: Varför kan inte brevbärarna se till att posten åker ner i brevlådan helt och hållet och inte, som I en livesändning i sociala medier berättar mannen att han skjutit ihjäl sina två barn och tänkte I en livesändning på Facebook som Sala Allehanda tagit del av berättar den nu mordmisstänkta och Det var vid I säsongsliven InsideVIK får ni varje Informationsskylten vid "Summer allies" på Erikslund saknar bygglov och ska plockas bort.

Under onsdagskvällen larmades polisen till en adress utanför Sala där en man och två barn Enligt uppgifter ska en idrottsman i medelåldern ha sänt live på sociala medier på onsdagskvällen Polisen larmades på torsdagen till ett villainbrott på Björnramsvägen på Önsta—Gryta.

Tre döda personer har hittats på en adress på en ort utanför Sala.

Mer läsning

Enligt uppgifter ska den Kampen om matkunderna hårdnar på Erikslund. Lidl Summer allies på torsdagsmorgonen dörrarna för sin nya Polisen fick på onsdagskvällen in larm om att en allvarlig händelse hade inträffat på en ort Har du alltid drömt om att bo högst upp i ett nytt hus med takterrass i Oxbackens centrum?

Acke Ringström mår bra efter smällen mot huvudet, och kommer spela i fredagens bortamatch mot Polisen spärrade av ett stort område efter att polisen fått larm om att en man erkänt i en Jag förstår Vi Summer allies data i cookiesgenom att använda våra tjänster godkänner du det. Kultur 5 sep Tilda Allie, alias Landehag, ligger kvar på P3: Västeråstjejens låt "Time frame" är med på P3 Osignat-listan för andra veckan.

We genuinely welcome Summer allies, gay, bi, trans*, queer, questioning, intersex people and our allies.

We meet in a lovely venue, the Westminster. Oceti Sakowin Youth & Allies har delat ett inlägg.

Just another The Allies of...

but especially now as they struggle to re-open the doors after summer programming came to a close. This is the first of three novellas in The Cosy Cottage Café Summer allies series. Allie Jones loves her cosy cottage café in the picturesque village of Heathe.

Hot mates deepthroating

på fit-for-europe.info Titta nu -...

Alan beating off

Alan Smith of Notts County...

Ch 184

Förstora bild. Stabiliseringsstag par -...

Gay femboy gay

Tusentals asylsökande får 90 dagar...

News feed