This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

128.5fm shares

Mature gay outdoor (kruppe)

opinion

Med en mjuk, nästan övernaturligt lätt rörelse stannar den bara någon enstaka meter från en gräsbeklädd mark. Föremålet dimper ner, med en enkel beröring tar människan sitt första steg.

Hon Mature gay outdoor (kruppe) helt naken, hon vet inte vem hon är eller var hon är, bara det hon ser är något hon kan veta. Hennes sinne lättsamt, hennes hjärna helt tom. En tabula rasa förkroppsligad. Enkelheten i ovissheten fyller henne med en första känsla.

Liksom allt annat runtomkring henne är den ny, vad kan hon kalla den känslan? Hon finner ett läte, ett kluckande läte. Men benen bär inte riktigt så väl som hon vill, utan ger vika och hon faller handlöst mot marken. Gräset dämpar slaget, men smärtan tränger igenom. Hon känner en tår rinna ned från ögat över kinden för att slutligen sugas upp av den bördiga jorden. Är det smärta hon känner? Ängen övergår till en brant sluttning. Nedanför sluttningen ser hon en sjö sträcka sig så långt ögat "Mature gay outdoor (kruppe)." På andra sidan det klarblåa vattnet ser hon någonting växa.

Hon vet inte om det ännu men hon skådar en lövskog i allt sitt vackra alster.

Även vattnet är obekant för människovarelsen så hon beger sig ner försiktigt för backen för att ta en närmre titt. Självklart snubblar hon och faller pladask i vattnet. Hon känner hur någonting bultar hårt i hennes bröstkorg, bara känslan av bultandet gör henne mer skrämd än fallet ned i det okända och våta. Till slut bestämmer hon sig för att inte bry sig mer om bultandet, för det verkar ju avta, och reser sig upp ur vattnet.

Hon förstår inte varför "Mature gay outdoor (kruppe)" hud nu är våt, men hon gillar den varma känslan av solens strålar mot hennes kropp som får vätan att sakta försvinna. Människan vågar inte riktigt bege sig ut i vattnet, hon kan inte se någon botten och känner en viss oro för faran som kan lura i det okända.

Vid vattenkanten sätter hon sig istället ner och lutar sig över den blanka ytan, solens skepnad reflekteras i vattnet, men även någonting annat. Hon ser sig själv för första gången. Men människan har svårt att förstå vad hon ser. Med en darrande hand sträcker hon sig mot bilden och ryggar tillbaka när den klara spegelbilden plötsligt blir bruten av dussintalet ringar på vattnet.

Hennes hand är blöt.

News feed