This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

128.5fm shares

Fuck him

opinion

För ett par veckor sedan spreds ett rykte om att den forne fjäderviktsmästaren Jose Aldo skadat sig och dragit sig ur sin tilltänkta match mot Frankie Edgar. En av de som trodde på ryktet var Edgar som i en intervju gick ut och kritiserade Aldo då brassen tidigare drog ut sig ur en match på grund av en motorcykelskada. Det visade sig dock att ryktet inte stämde denna gång, och när Aldo fick under onsdagen besvara Edgars kritik var han på krigsstigen.

I will be in great shape in the fight. I care about my gym and "Fuck him" training. I och med detta samarbete kommer Kimuras läsare att kunna följa med svenska MMA-talanger från starten av deras resa.

Kimura startades av tre MMA-fans som hade som ambition att sprida sporten in i det svenska folkhemmet. Fuck him och med detta samarbete tar Fuck him ett steg närmare det målet.

Nästa inlägg

Som Nordens största nyhetssida för kampsport är detta ett unikt tillfälle att hjälpa till med att exponera svenska talanger, där vissa i framtiden kommer att synas på de absolut största scenerna. Vem vet, man kanske får se nästa svenska UFC-mästare i en Fuck him våra sändningar, meddelar Kimuras chefredaktör Jaser Davari. Syftet i sin korthet är att sprida amatör-mma till alla i Sverige. Med Kimuras expertis, kompetens och infrastruktur så kommer vi "Fuck him" livesända alla MMA-ligan tävlingar och SM till alla i Sverige — helt kostnadsfritt.

Kimura har länge tillhört toppen av media-outlets vad det gäller MMA i Sverige. Det kombinerat med hur dem framställer sporten och dess atleter gjorde dem tidigt till en favorit för att ingå i detta projekt och vi är väldigt glada att äntligen Fuck him i mål med att säkra helasäger sponsoransvarig och CFO SMMAF Dick Klingemo.

Under slutet av sände Kimura. I och med detta samarbete kommer svenska MMA-talanger att få chansen att visa upp sig för en ny skara fans som tidigare inte var möjligt.

Fuck him! just keep on...

Med sin snygga produktion och stora plattform och inbitna mma-fans kommer Kimura sprida amatör mma Fuck him hela Sverige, kostnadsfritt. Det tror vi inget annat land kan säga, fortsätter Dick Klingemo. Vårt fokus har varit att få sporten att växa i Sverige och skapa ett forum får svenska MMA-fans, nya som gamla. Det får ni inte bara missa!

Dela denna tagg:

I helgen "Fuck him" Fight Club Rush 4 rum och återigen är Västerås stolthet Tobias Harila i fokus när Fuck him ställs mot  Azevedo i huvudmatchen. Harila har ett rykte om sig att matchas frekvent.

Vi har tidigare benämnt Harila som en av Sveriges mest aktiva fighters och backar sällan från utmaningar. Harila gick exempelvis två matcher med ca. Ni har möjlighet att ta del av matcherna genom Kimura. Kimura Fuck him i samarbete med Fight Club Rush även sända deras fjärde Fuck him som äger rum samma dag. Vill ni gå på galan kan ni  köpa biljetter här.

Har ni inte möjlighet att ta er till Västerås kommer även galan att sändas för endast kronor som PPV. Streamen till  galan kan ni köpa här. I helgen är han äntligen tillbaka. Publikfavoriten från Rinkeby i Stockholm, Hamza Bougamza. Han har haft en otursdrabbad MMA-karriär med skador och matcher som blivit inställda.

Nu säger han till Kimura. Hamza Bougamza har vi inte sett tävla sedan och det beror till stor del av att han har haft extremt svårt att få matcher. Han är endast i sin unga MMA-karriär. Bougamza är en meriterad thaiboxare och några av hans meriter är följande; 5x Swedish champ, 2x Scandinavian champ, 1x European champ, 2x Worldchampion.

Under Fight Club Rush 4 i Västerås möter han den obesegrade Darius Buda och hoppas kunna visa att han är en kraft att räkna med. Bougamza vill även se hårdare regler kring bantning, detta efter att ha bevittnat Henry Cejudos match mot TJ Dillashaw. Det var en stor snackis innan matchen att Dillashaw gick ned för många kilo.

Bougamza anser att stoppet i matchen var korrekt och att en fighters hälsa alltid skall Fuck him primärt. Än en gång är lätta-tungviktsmästaren Jon Jones i rampljuset av fel anledningar. Inför hans returmatch mot svenska Alexander Gustafsson uppdagades det att Jones testat positivt för oral turinabol.

Alexander Gustafssons manager Nima Safapour gav ett uttalande genom Facebook och uttrycker sin frustration över nattens händelse. Again with this guy, and we are told that is the way its going to be. Giving out a use exemption on a strict liability violation. Its an absolute joke. Maybe Jones is laughing at all of us…., Fuck him. What I think is also amusing is when this con man tests negative, he jumps out on social media cherry-picking the results that are in his favor and rubbing it in our face.

He fails some tests, and passes others and he feels vindicated…. "Fuck him" anyone just step back from the trees and look at the forrest? This is what it is and we need to stop making excuses for the obvious. Det var en alarmerande signal som Conte Fuck him på missbruk av steroider och bör testas flera gånger. Fuck him 8 juli var returmötet schemalagt att äga rum under UFC mot Cormier.

Tre dagar innan titelmatchen kunde USADA förtälja att Jones blivit ertappad med två otillåtna "Fuck him" i sitt system, ett dopingtest utfärdat den Han fick behålla sitt interimbälte i cirka två månader innan det uppdagades att han testat positivt för clomiphene och letrozole, vilket är östrogenblockerare Fuck him förbjudet att inta som professionell MMA-utövare.

Den 7 november fick Jones sitt utslag och fick en retroaktiv avstängning i ett år. Han skall ha fått i sig de otillåtna preparaten genom Viagra. Ett test utfärdat den 28 juli, en dag innan hans returmatch mot Cormier, visar att han testat positivt för oral turinabol.

Han vann till en början matchen mot Cormier genom huvudspark i rond tre, men matchen blev senare omvänd till ett no-contest.

News feed